Airbnb i Gylling og omegn

 

 


Gylling - Sommerhuset Krabnab

 

Sommerhuset vi udlejer, har samme adresse som vores bopæl. Huset er på 50 m2 - frit udsyn til Kattegat - 150 m til havet - lav vandstand - nærmeste badestrand Hou. Huset har komfur, køleskab med frysebox, microovn, porcelæn, gryder osv. tv med danske kanaler, weber grill, 30 km til Horsens og 30 km til Århus, 12 km. til golfbane, 7 km. til havnebyen Hou. Stille og rolige omgivelser - 3 km. til købmand/ishus. Vi har cykler i mange størrelser. (evt. to havkajakker kan lejes).

 

Læs og se mere her:

Sommerhuset Krabnab

  


Gylling - lille hytte med udsigt til å

 

Lille, charmerende feriehytte med plads til to voksne og et barn. Ligger som anneks til ejers bolig. Sofa i opholdsrum kan slås ud til ekstra soveplads. Hund tilladt. hvis du ønsker luksus er dette ikke noget for den der ønsker dette. Et skøn sted at slappe af.

 

Læs og se mere her:

Lille hytte med udsigt til å

 


Søby - Idyllisk anneks tæt på skov og strand

 

Idyllisk beliggende langs langs Margueritruten mellem Hou og Gylling, ligger Søby Overgaard.

 

Læs og se mere her:

Idyllisk anneks tæt på skov og strand

 


Søby - “Hegnsly” tæt på Hou ved skov, vand og flot udsigt

 

Bed & kitchen med alt udstyr. Rigtig hyggelig ferielejlighed ved mark/skov og udsigt til vand. Selvforsynende med vindmølle og solenergi Fuldstændig ro og fred. Råvildt, ræv, hare, fasaner, gæs og havørn kan ses. Tæt på meget fin badestrand v/ Hou. 10 km. til Odder. 30 km. til Aarhus/Horsens/ Skanderborg. 4 km. til Dagli'brugsen Gylling. Der er morgenmad i køl/fryser til et par dage. Hegnsly er tildelt Guest Award 2019 Winner.

 

Læs og se mere her:

“Hegnsly” tæt på Hou ved skov, vand og flot udsigt

 


Amstrup - Landlig idyl

 

Lejligheden består af 2 små stuer, et soveværelse, badeværelse og et køkken, der evt. skal deles med andre lejere. Den er en del af et smukt, gammelt bindingsværkshus , som ligger i et dejligt naturområde tæt på skov, og vand.

 

Læs og se mere her:

Landlig idyl

 


Amstrup - Lille lejlighed i landlig idyl

 

Lejligheden består af et soveværelse med 2 senge, en repos med 2 senge, badeværelse, stor stue og et køkken.
Den er en del af et smukt, gammelt husmandssted beliggende tæt på naturområder og Horsens Fjord med gode muligheder for at surfe og fiske.

 

Læs og se mere her:

Lille lejlighed i landlig idyl

 


Alrø Feriehus

 

Alrø Feriehus er et 4 soveværelses ejendom situeret på Alrø, i Horsens fjord. Det private feriehus er en del af gården, som før i tiden var en del af Alrøs landbrug.

 

Læs og se mere her:

www.alroeferiehus.dk

 


Alrø Gamle Skole - midt i fjorden

 

Nyrenoverede værelser på første sal i privat bolig. Værelserne ligger mod vest og har en vidunderlig udsigt over Horsens Fjord. Der er en stor stue ved værelset, der må benyttes af alle. Badeværelset er fælles med ejer og ligger på første sal. Der er parkerings muligheder ved boligen. Det er muligt at tilkøbe morgenmad - samt øl og vand.

 

Læs og se mere her:

Alrø Gamle Skole

 


Træhus på Alrø - Richards hus

 

Lille sort træhus med stor træterrasse beliggende i skovkanten med fantastisk udsigt over Horsens Fjord og Hjarnø. 100 meter til strandkanten med hyggelig bådplads og lille strand. Bisoner og geder kan betragtes fra terrassen. Tre restauranter indenfor gåafstand.

 

Læs og se mere her:

Træhus på Alrø - Richards hus