Gylling Kulturforening modtog stor støtte fra AURA Energis Corona-hjælpepakke

3. juli 2020

På grund af Covid-19, så kunne Gylling byfest 2020 ikke afvikles og det overskud, der normal genereres her, det forsvandt ud i luften.

 

Gylling Byfest arrangeres af Gylling Kulturforening og da årets byfest blev aflyst på grund af Covid-19, så var der udsigt til nul kroner i overskud og ingen penge til de foreninger, der havde søgt penge fra Gylling Kulturforening.

 

Hjælperpakker

Gylling Kulturforening har efterfølgende brugt en del tid på at søge diverse hjælpepakker og takket være AURA Energis Corona-hjælpepakke kan Gylling Kulturforening nu alligevel dele penge ud til projektholderne på støtte-rækkefølgen.

 

Overrækkelse på Skanderborg Kulturhus

Fredag d. 03-07 var Gylling Kulturforening inviteret til Skanderborg Kulturhus, hvor sekretær Peter Dalsgaard Larsen fik overrakt 30.000 kr.

 

 "Det er helt fantastisk at modtage denne store donation og en rigtig god oplevelse, at være med til overrækkelsen. Med den kan vi nu alligevel hjælpe de mange gode tilbud og aktiviteter, der foregår i Gylling og omegn, og fortsætte den positive udvikling - det er jeg utrolig glad for" fortæller Peter.

 
Årets støtte-rækkefølge:

Den 9. oktober 2019 blev der afholdt projektfremvisning og valg af kommende års støtte­projekter, på Gylling skole. Her stemte foreningsformænd, forretningsdrivende og Gylling kulturforening imellem de 7 projekter, der var på programmet. Resultatet blev følgende: (ps. det var ikke muligt at stemme på egne projekter)

 

Projektholder

Projekt

Stemmer

Økonomi

Gylling Mølle

Bjælkehytte*

34

15.000 kr.

Gylling forsamlingshus

Ny hoveddør

18

8.500 kr.

Gylling skolekreds

Nye borde/bænkesæt

17

5.000 kr.

FDF Spejderne

Jakker/Softshells til lederne

12

6.000 kr.

FDF Spejderne

Projektor og Soundbar

9

5.000 kr.

Gylling eventforening

Podcast Hads Herred Rockcast*

7

12.000 kr.

Gylling skolekreds og Gylling Sport & Idræt

Multibane*

6

15.000 kr.

 

*Projektet er allerede gennemført eller fundet penge til.

 

Pengene fra Gylling Kulturforening bliver overrakt til projektholderne på Gylling Kulturforenings generalforsamling onsdag d. 19. august.

 

Læs mere